Pentru inceput aveti nevoie de un storcator de fructe, care pentru mine s-a dovedit a fi o investitie buna pentru ca nu prea imi place sa manac fructe ca atare, insa imi plac foarte mult sucurile. Mai e nevoie si de un blender pentru fructele de genul bananelor, mango, avocado, etc. a caror textura si consistenta nu este potrivita pentru storcatorul de fructe.
Asadar...suc de sfecla rosie si portocale pentru astazi: se storc sfecla rosie si portocalele (eu am pus si putin grapefruit rosu) dupa care se introduce sucul obtinut in blender alaturi de mango si coji de psyllium si se amesteca. Simplu si putin costisitor, exceptand cojile pe psyllium care au un pret putin mai piperat (eu le-am luat dintr-un magazin bio). Mai multe informatii despre psyllium, aici daca va intereseaza.
Pe viitor nu voi insista prea mult cu explicatii despre cum se prepara sucurile pentru ca intentionez sa postez poze cu reteta exact cum e ea pe pagina din carte.
Aici aveti reteta completa si alte informatii despre suc:
Asa arata cojile de psyllium:
Si sucul...
![]() |
arata mai bine in realitate insa cu fotografia stau mai prost :P |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu